Recenzije

8,8
Prosječna ocjena recenzija

Ocjena po kategorijama

Čistoća
9,0
Udobnost
8,7
Lokacija objekta
9,1
Sadržaji
8,4
Osoblje
9,2
Omjer cijene i kvalitete
8,5

Recenzije

    Duje
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    21. svibnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Anes
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    2. svibnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Ivo
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    29. travnja 2018.

    Moj treći dolazak u Sarajevo i za sada u najboljem smještaju.

    sve sto je lijepo kratko traje...
    Soba je bila presavršena, sve čisto, iako smo imali bebu od 2 godine nismo se nadali dodatnom krevetu, tako da je bračni ostao samo za nas, položaj je nekih 500m od baščaršije i trgovine, parking u sklopu ville, recepcionarke dostupne uvijek i nasmijane, doručak je odličan, ima svega uz lijep pogled sa terase, kao i kuharica koja je super... Isplati se doći ponovno.
    Vladimir
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    7,9
    29. travnja 2018.

    Odličan položaj, ljubazno osoblje, dobar doručak, parking. Za preporučiti

    Marina
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    6,7
    22. travnja 2018.
    Soba je namjenjena za 2 ne za 4 osobe. Podjeljena je zidom vratima na dva dijela, jedan dio je soba sa krevetom a drugi dio je kauc na razvlacenje tj. Pedsoblje koje nije namjenjeno za spavanje (nema zastora te danje svjetlo ometa pri spavanju). Osoblje na recepciji je neljubazno i neusluzno naglasavajuci da smo iznajmili apartman za 4 osobe. Mi smo iznajmili apartman sa 4 kreveta a ne krevet i pomocni lezaj koji nas je docekao.
    Svidjela nam se lokacija objekta te ljubaznost i ljubaznost osoblja kod posluzivanja dorucka.
    Zeljka
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    10. travnja 2018.
    Villa Melody je odličan smještaj sa privatnim parkingom pod video nadzorom. Komforna soba , odlično osoblje koje je uvijek tu, blizina samog centra . Preporučila bih ovaj smještaj svima koji žele da su blizu svih sadržaja i znamenitosti .a da nakon dugog obilaska grada se lijepo odmore . Kada budem ponovo dolazila u Sarajevo ponovo ću posjetiti Villu Melody.
    Dejan
    de

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    7. travnja 2018.
    ...stoo nisam saam bioo mozdaa 🤣🤔🤭🤫😎
    ...maa biloo je lipo vrimee i oni daan sta sam bija...vrh je svee...osoblje aaajmeee 👌🏻👌🏻😎
    ba

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    27. ožujka 2018.
    U Villi Melody sve je čarobno. Hvala Vam na ljubaznosti, bili ste divni!!!
    Damir Malnar
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    9,2
    24. ožujka 2018.
    TV nije radio. Za gledanje TV-a potrebna daljinska koja nisu 100 % kompatibilna s TV-om i Reciverom. ?!
    Ljubazno osoblje,ugodan prostor za doručak.Općenito ugodan ambijent, kućna atmosfera, udoban krevet, čiste i prostrane sobe. Besplatni parking pod video nadzorom. Blizina centra i većine znamenitosti.
    Ante Grabovac
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    9,6
    21. veljače 2018.

    Udobno cisto ugodno

    Urednost, udobnost, osoblje, lokacija sve izvrsno!
    Snjezana
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    8,3
    19. veljače 2018.

    obilazak prodajnih mjesta kupca s kojim poslujemo

    blizina grada
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    19. veljače 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Zoran
    me

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    16. svibnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Anna
    hu

    Prosječna ocjena recenzija

    9,6
    2. svibnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Enes
    si

    Prosječna ocjena recenzija

    9,2
    22. travnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Mohammed
    om

    Prosječna ocjena recenzija

    8,8
    21. travnja 2018.

    Good

    Staff are so helpful and kind and the location is perfect.
    imad
    au

    Prosječna ocjena recenzija

    8,8
    16. travnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    ba

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    7. travnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    ali
    tr

    Prosječna ocjena recenzija

    6,2
    1. travnja 2018.
    There isn't any of these simple hotel slippers which you can use in your hotel room and i think it is very uncomfortable.When i first realized that i asked about it and i learnt that there wasn't any. I don't know if there is an obvious expression about it on the booking.com(i didn't read about this and I don't think there is one) but the room is underground, floor -1. And there is a considerable gap between curtains of window and i put my t shirt to cover it. windows looks street directly, literally you can see people's feet on the pavement when they are walking near hotel and when a car is going on the street you can hear loud voice of that. You can obviously hear "water" voice flow pipeline inside the walls. All these are very,very,very disturbing. My wife and I think that room is not for couples who want to have a good holiday for this price(50 euros per day with breakfast) this room must be used as a storage or something so people think to book another hotel's another room because when you list an hotel on booking.com customers deserves some basics. I wish i hadn't stay this room.
    Staff is very helpful and kind. Thanks a lot for their help.
    Guest
    ba

    Prosječna ocjena recenzija

    9,6
    12. ožujka 2018.
    Free parking
Učitavanje recenzija